Camdaki Kız'da haftalardır beklenen sahne ekrana geldi

Camdaki Kız'da haftalardır beklenen sahne ekrana geldi
Kanal D ekranlarında her hafta perşembe akşamı yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü yine nefes kesti. İki sezondur devam eden dizinin son bölümündeki bir sahne, izleyenler tarafından oldukça ilgi gördü. İşte başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı dizinin 41. bölümünde yaşananlar...

Kanal D''nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 28 Nisan Perşembe akşamı yayımlanan 41. bölümüyle yine izleyicilerle buluştu. Başrollerini ünlü isimlerin paylaştığı dizi, son bölümüyle yine adeta nefesleri kesti. Köroğlu çifti arasında yaşan fotoğraf krizi ve Feride''nin damga vurduğu bölüm, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

MUZO, KÖROĞLUNA RESTİ ÇEKTİ

Evi terk eden Muzo’yu geri döndürmeye uğraşan Selen ve Rafet başarılı olamazken, onun her şeyi satıp gitme kararıyla daha da şaşırdı. Bu durumun suçlusu olarak Nalan’ı gören Selen, ona “Eserinden mutlu musun?” deyince Nalan, “Başkasını suçlamak yerine Muzo’ya olan davranışlarına bir bak istersen” sözleriyle sert çıktı. Ardından Pera’yı araştıran Selen, babasına; onun Pervin Hanım’ın kızı olduğunu söyledi. Duyduklarından hoşlanmayan Rafet ise önce eski aşkı Pervin’e “Biz asla dünür olamayız, bu iş olmaz” derken ardından da Muzaffer’i akşam konağa çağırdı. Amcasının yanından eve geri dönen Gülcihan ise Feride Hanım’dan Muzaffer’in gittiğini öğrenince deliye döndü. Pera’ya daha da bilenen Gülcihan, eşinden akşam Muzo’nun geleceğini öğrenince rahat bir nefes aldı. Eve gitmek konusunda kararsızlık yaşayan Muzo, Pera’yı da yanına alarak oraya gitti. Sevdiği kadınla ailesinin karşısına dikilen Muzaffer, evlenme kararı aldıklarını ilan etti. 

FOTOĞRAF KRİZİ YAŞANDI

Cana’dan gelen mesajla şoke olan Sedat, Nalan ve Hayri’nin fotoğrafına içerledi. Şirkete giderken Nalan’a kötü davranan Sedat, baş başayken konuşacaklarını söyledi. Arabadan inerken ne olduğunu soran Hayri’ye bilmediğini söyleyen Nalan, onun hiçbir şeyi içinde tutmaması gerektiği tavsiyesini dinledi.

NALAN''A HESAP SORDU

Şirkette balkonda Nalan’a fotoğrafı gösterip hesap soran Sedat, beklemediği bir tepki aldı. Bu fotoğrafta bayılmak üzereyken şoförünün kendisini tuttuğunu söyleyen Nalan, onun daha önce gerek Cana gerek Meliha ile birçok skandala imza attığını ancak buna rağmen hesap sorabilecek kadar yüzsüz olduğunu ifade etti. Sedat’ın ortamı terk etmesini fırsat bilen Hayri ise Nalan’ın yanına giderek ona destek oldu. Fotoğraf meselesini çözmek isteyen Hayri, Cana’nın adresini alarak onunla yüzleşmeye gitti. Magazin muhabirlerinin adlarını öğrenen Hayri, onların karşısına çıkarak hesap sordu.

NOTU BULAN FERİDE''YE İSYAN ETTİ

Bu sırada Hayri’nin tavırlarından şüphelenen Feride, Hafize’yi de yanına alarak kızının odasını kurcaladı. Her yeri didik didik eden ikili, Hayri’nin krem şokola sürprizine yazdığı notu buldu. Adeta deliye dönen Feride, şoförü evden yollayacağını söyledi.

Kızı eve dönünce notun hesabını “Senin ar damarın iyice çatlamış” diyerek sorunca; Nalan çileden çıktı. Annesine Sedat’ın da kendisine söylediklerini anlatarak isyan eden Nalan, bu ithamlara tahammülü olmadığını ve artık susamayacağını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar