Depremde annesini kaybeden oyuncudan yürek dağlayan paylaşım

Depremde annesini kaybeden oyuncudan yürek dağlayan paylaşım
Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak Kahramanmaraş merkezli depremde annesi Nevber Yurdal Çıtanak hayatını kaybetmişti. Hatay’da enkaz altında kalarak yaşam mücadelesini kaybeden Yurdal Çıtanak’ın oğlu Çağrı Çıtanak, sosyal medya hesabından “Antakya’da sadece annemi değil, kimliğimin yarısını kaybettim” ifadelerini kullanarak duygusal paylaşımda bulundu.

Hatay’da enkaz altında kalan annesini kaybeden oyuncu Çıtak Instagram hesabından yürek dağlayan bir paylaşımda bulundu.

“SOKAKLARIMIZDA YANKILANAN ANNELERİMİZİN SESLERİ”

Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden annesi için duygularını kaleme alan ünlü oyuncu “10.10.1990’da Hatay’da doğdum. Bana kardeşliği öğreten memleketim... Bana bütün Anadolu’yu eve sığdırarak öğreten annem! Çocukluk arkadaşlarım, mahallemiz, esnaf komşularımız ve sokaklarımız. Sokaklarımızda yankılanan annelerimizin sesleri. Hepsi 6 Şubat saat 04.17 itibarıyla anılar oldular. Attığım ilk adımın şahitliğinden tutun da yazdığım ilk öykünün ilhamı olmaya kadar her anımın en nadide parçası annemi kaybettik.

 

Çocukken, ölmüş insanların fotoğraflarını gördüm diye kâbuslar gördüğüm çok gecem oldu. O yüzden annemin fotoğrafını paylaşmadım. Bu paylaşıma denk gelen kardeşlerim olursa etkilenmelerini istemem. Onun yerine hayatı boyunca çevresindekilerle sadece ödünç alıp verdiği kitapların sayıları için tartışmış bir kadını anmak için bana öğrettiklerinden bahsetmek istedim. Böylece hepimiz aynı öğretilere sahip olarak gerçek bir aile olabiliriz.”

Ünlü oyuncu, “Antakya’da sadece annemi değil, 18 yaşıma kadar attığım her adımı kaybettim. Kimliğimin yarısını kaybettim. Kalanlarla uzun, sağlıklı, huzurlu yollarımız olsun” ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar