Çağlar Söyüncü'nin yeni takımı belli oldu: Milli futbolcudan 4 yıllık imza

Çağlar Söyüncü'nin yeni takımı belli oldu: Milli futbolcudan 4 yıllık imza
Premier Lig'de mücadele eden Leicester City'nin başarılı defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, İspanyol devi Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı. Sözleşmesi bu yaz sonunda sonlanacak oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek olan Atletico Madrid, milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

2020 yılında büyük bir yükseliş göstererek Premier Lig''de sezonun ilk 11''ine seçilen Çağlar Söyüncü, geçtiğimiz yıl beklentileri karşılayamayarak teknik direktör Brendan Rodgers''ın gözünden düşmüştü. 

Söyüncü hakkında ortaya atılan iddialardan bir diğeri ise, milli futbolcunun Leicester City tarafındann teklif edilen sözleşme uzatma görüşmelerine olumlu bakmıyor oluşu, kulüpteki biletinin de kesilmesine yol açtı. Sezon boyunca kadroya alınmayan Çağlar Söyüncü, Kuzey İrlandalı teknik adamın geçtiğimiz haftalarda kulüpten ayrılmasının ardından yeniden ilk 11''e döndü ve takımının son mücadelesinde Wolverhampton karşısında alınan 2-1''lik galibiyetin mimarlarından biri olurken, maçın en değerli oyuncusu seçilmişti.

"4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI"

Türk futbolculara yönelik transfer haberleriyle tanınan Ertan Süzgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid’e hayırlı olsun. Atletico Madrid, Milli oyuncumuz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Çağlar, yeni sezon itibariyle La Liga’da forma giyecek." ifadelerini kullandı. Milli futbolcunun Atletico Madrid ile imza aşamasında olduğu iddiası ise ilk olarak geçtiğimiz aylarda eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tarafından dillendirilmişti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar