Çağla Şıkel'den estetik yorumuna dikkat çeken cevap

Çağla Şıkel'den estetik yorumuna dikkat çeken cevap
Ünlü model ve televizyon sunucusu Çağla Şıkel, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bu kez, çocuklarıyla çıktığı kar tatilinden çektiği fotoğrafları paylaşan Şıkel yüzündeki değişimle gündeme geldi.

Ünlü model Çağla Şıkel'in yüzündeki değişim takipçilerin gözünden kaçmadı. Bir takipçi, "Yüzünüze ne yaptınız öyle, artık Çağla Şıkel'e benzemiyorsunuz bile. Yüzünüz şişmiş hasta gibi" şeklinde bir yorumda bulundu. Şıkel, bu yoruma oldukça ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü isim, yüksek rakımlı Palandöken Dağı'ndaki tatilinin atmosfer basıncı ve oksijen oranının azalmasıyla ilişkili olduğunu belirterek, "Palandöken Dağı, Erzurum'da bulunan, metre rakımlı, tektonik bir dağ. Rakım yükseldikçe atmosfer basıncı ve oksijen oranı azalır. Hava sıcaklığı düşer. Bu durumda vücut, oksijen basıncının azalışını telafi etmek için bir takım fizyolojik değişimler gösterecektir. Vücudunuz yüksekliğe daha uyum göstermemişse baş ağrısı, bulantı, nefes darlığı veya ödem sorunu yaşayabilirsiniz. Teşekkürler" şeklinde bilimsel bir açıklama da bulundu.

Çağla Şıkel'in bu yanıtı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

640xauto.webp

uui.jpg

uuik.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar