Cafer Pekdemir kimdir? CHP Diyarbakır Belediye Başkanı adayı Cafer Pekdemir nereli, kaç yaşında?

Cafer Pekdemir kimdir? CHP Diyarbakır Belediye Başkanı adayı Cafer Pekdemir nereli, kaç yaşında?
Türkiye yeni bir yerel seçime hazırlanıyor. 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan seçimler için partiler adaylarını açıklamaya başladı. CHP Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cafer Pekdemir oldu. Peki Cafer Pekdemir kimdir? CHP Diyarbakır Belediye Başkanı adayı Cafer Pekdemir nereli, kaç yaşında?

Cafer Pekdemir kimdir?

31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Pekdemir olacak. Peki Cafer Pekdemir kimdir? CHP Diyarbakır Belediye Başkanı adayı Cafer Pekdemir nereli, kaç yaşında?

CAFER PEKDEMİR KİMDİR?

Cafer Pekdemir, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 13 Mart 1969 tarihinde doğdu. Esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak doğup büyüdü. Diyarbakır Ali Paşa İlkokulu'ndan mezun olan Pekdemir daha sonra Diyarbakır Lisesi'ne gitmiştir.

Hayatının büyük bir kısmını Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde geçiren Cafer Pekdemir, nakliye, lojistik, inşaat, tarım ve restoran-cafe konaklama gibi farklı sektörlerde iş deneyimleri edindi. Bu süre zarfında işaret dili konusunda ileri derecede bilgi sahibi oldu ve İngilizce konusunda orta düzeyde yetkinlik elde etti.

Evli ve beş çocuk babası olan Cafer Pekdemir, ailesine büyük bir önem veren ve onlarla birlikte Diyarbakır'da yaşamını sürdüren biridir. Aile odaklı bir yaşam tarzını benimsemiş ve bu değerlere önem atfetmiştir.

Sivil toplum kuruluşlarında (STK) aktif bir rol üstlenen Pekdemir, yönetimde çeşitli faaliyetlerde bulunarak toplumsal sorumluluk bilincini öne çıkarmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar