'Büyük Filistin Mitingi'nde toplu ulaşım ücretsiz mi? Resmen duyuruldu

'Büyük Filistin Mitingi'nde toplu ulaşım ücretsiz mi? Resmen duyuruldu
28 Ekim Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek ‘Büyük Filistin Mitingi’yle ilgili alınan toplu ulaşım kararı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Bakan Uraloğlu tarafından açıklandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan bir gün önce Atatürk Havalimanı'nda AKP'nin düzenleyeceği 'Büyük Filistin Mitingi'yle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İsrail'in Gazze'deki saldırıları gerekçesiyle TRT tarafından 100. yıl etkinliklerinin ertelenmesi tepki konusu olurken 'Büyük Filistin Mitingi' hakkında ücretsiz toplu ulaşım kararı alındı.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Kararıyla; 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitinginde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması için İstanbul’da Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak.

Ayrıca Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN Banliyö Tren Seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek. Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı "Büyük Filistin Mitingi"ne bekliyoruz."

7y6.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar