Bursa'da genç kızların saç baş yolduğu kavga kamerada

Bursa'da genç kızların saç baş yolduğu kavga kamerada
Bursa'da yaşanan bir kavga kameralara yansıdı. İki kız arasında başlayan kavga bir anda büyüdü.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde yaşanan ve amatör kamera tarafından kaydedilen bir kavga görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu.

Olay, Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi ve iki genç kız arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Görüntülerde, saç saça, baş başa kavga eden genç kızların çevredeki vatandaşlar tarafından zorlukla ayrıldığı görülüyor. Kavga eden genç kızlar daha sonra olay yerinden uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar da olaya müdahale etmeye çalışıyorlar.

aw171751-04.jpgKamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, olayla ilgili olarak vatandaşlar arasında farklı yorumlar yapıldı. Kimi kişiler olayı kınarken, kimileri ise gençler arasında yaşanan tartışmaların önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiğini belirtti.

Yetkililer, olayla ilgili olarak gerekli incelemeleri başlattıklarını ve sorumluların belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini açıkladılar. İnegöl ilçesinde yaşanan bu tür olayların önlenmesi ve toplumsal huzurun sağlanması adına ise daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar