Akrabalarını bıçakladı; Orman'da çıplak yakalandı...

Akrabalarını bıçakladı; Orman'da çıplak yakalandı...
Akraba tartışmasında Bursa'lı genç dehşet saçtı. 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan Osman Ekin, polis ekipleri tarafından ormanda çıplak bulundu. 

Bursa''da yaşayan Osman Ekin, tartıştığı ağabeyi, amcası ve ağabeyinin kayınpederi ile kavgayı ayırmak için araya giren 2 akrabasını bıçaklayarak yaraladı. 5 akrabasını bıçakladıktan sonra kaçan Ekin, ormanda çıplak halde bulundu. Ekiplere uzun süre zorluk çıkaran genç, gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ağabey ile araya giren 2 kişinin hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Olay, 15 Temmuz Cuma günü Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi''nde meydana geldi. Madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Osman Ekin, alevi nedenlerle ağabeyi Ö.E. (43), amcası F.E. (60) ve ağabeyinin kayınpederi A.C.Ü. (64) ile tartıştı. Bu sırada Osman Ekin, yanındaki bıçakla tartıştığı 3 kişi ile kendilerini ayırmak isteyen akrabaları H.E. (49) ve R.G.''yi (43) de yaralayıp kaçtı.

BIÇAKLANAN AKRABALARIN DURUMU KRİTİK 

İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ö.E., R.G. ve H.E.''nin hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osman Ekin''i, Değirmenönü Mahallesi''ndeki ormanda elinde bıçakla çıplak halde buldu. Bir süre polise direnen Ekin, gözaltına alındı. Emniyette ifade vermeyen Ekin, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar