Burcu Özberk külotlu çorabıyla poz verdi! Herkesi güzelliğiyle mest etti

Burcu Özberk külotlu çorabıyla poz verdi! Herkesi güzelliğiyle mest etti
Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından sıklıkla bahsettiren Burcu Özberk, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla görenleri mest etti. Fileli çorap giyen Özberk’in cesur pozlarına Yalı Çapkını’nın Suna’sı Beril Pozam’dan ateş emojisi geldi.

Kraliçe dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Burcu Özberk, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozları sosyal medyada ilgi odağı oldu. Fileli çorap giyen Burcu Özberk''in iddialı pozlarına, Yalı Çapkını oyuncusu da kayıtsız kalmayarak yorum yaptı.

Başarılı oyuncu Özberk, cesur sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Güzel oyuncunun külotlu çoraplı merdiven pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

 

Siyah bir body giyen Burcu Özberk, aksesuar olarak ise gümüş küpeler, kolye ve fötr bir şapka tercih etti. Burcu Özberk''e kısa sürede 300 binden fazla beğeni geldi.

Burcu Özberk''in paylaşımını Yalı Çapkını''nın Suna''sı Beril Pozam da yorumsuz bırakmadı. Meslektaşına ''''Offff'''' yorumunu yapan Beril Pozam alev yağdırdı. En son Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan Burcu Özberk, setlere bir süreliğine ara vermişti.

 

Kanal D''de yayınlanacak olan Kraliçe dizisinde Deniz karakterine hayat verecek olan Burcu Özberk''e Gökhan Alkan eşlik edecek. Burcu Özberk, bu yıl ilk sinema projesi olan Rüyanda Görürsün filminde ise Murat Boz ile rol almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar