Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan ateş püskürdü!

Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan ateş püskürdü!
Manken Didem Soydan'ın sevgilisi Burak Deniz'i Maraşlı dizisindeki rol arkadaşı Alina Boz'dan kıskandığı iddiaları çıkmıştı. Soydan sessizliğini bozarak iddialar hakkında konuştu. 

Didem Soydan ateş püskürdü!

Maraşlı dizisinde başrol oynayan Burak Deniz ve Alina Boz'un çekimlerde samimi oluşları gündem olmuştu. Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan'ın Alina Boz'u kıskandığı iddiaları ortaya çıkmıştı. 

etnwz1oxuamauav.jpg

Hakkında çıkan iddiaları Twitter üzerinden cevap veren Soydan, "Bir haber çıkıyor ve hani bir satırına kadar bir derece bile doğru olmayan bir haber. Hani şimdi tabi ki dava edilecek bla bla blaama en merak ettiğim şu; kanıtsız haberi nasıl yapıyorsunuz sonra dava edilince araya uzlaştırmacı koyuyorsunuz? Hani anlıyorum haber adı altında yalan dolan yapmaya adınızdan daha fazla alışkınsınız evet ama ben her satırı bakın her kelimesi yalan haber bu da ilkmiş demek ki." dedi. 

 

didem-soydan-burak-deniz-le-kiskanclik-yuzunden-13920629-4790-m.jpg

 

didem-soydan-burak-deniz-le-kiskanclik-yuzunden-13920629-9678-m.jpg

İŞİ MODELLİK OLAN BİRİ ÇEKİMİ KISKANIR MI?"


"Hayır yaratıcı olun bari mesleği (17) senedir modellik olan biri çekim mi kıskanır küçük vizyonlular? İşin tatlılığı şuradan başlıyor tahmin edersiniz ki haberi yapana ulaşmak zor değil hatta bir telefon. Böyle anlarda Facetime... Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi yüzüne yüzüne sormaca. Abi bu hayal gücü ile yaşamak ve bunu ucuz magazin kanallarında harcamak niye? çık aklımdan."

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar