"Burada olmaman gerekirdi"

"Burada olmaman gerekirdi"
Beşiktaş'ta Dünya Kupası için takıma verilen izin sona ererken futbolcular çalışmalara başladı. Teknik direktör Güneş verilen arayı iyi değerlendiren İngiliz futbolcu Dele Alli ile özel olarak görüştü.

Beşiktaş''ta Dünya Kupası için verilen izinler sona erdi. Futbolcular çalışmalar için tesislere geri dönerken teknik direktör Şenol Güneş ise İngiliz futbolcu Dele Alli ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.

"BURADA OLMAMAN GEREKİRDİ"

Tecrübeli teknik direktör Güneş''in Dele Alli''ye, “Seni burada görmem hoş olmadı! Şu an Katar’da olmanı beklerdim. Daha önceleri olduğu gibi Milli Takım’da olman lazımdı. O halin ile bu takımın beyni olursun. Bu halin ile kadroya zor girersin. Birçok örnek var. Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz gibi... Yeniden milli takımlarına döndüler, transferler yaptılar. Sıra sende. Ara transferi sana göre yapacağız. Kalite olarak örnek verdiğim hiçbir oyuncudan geride değil, öndesin” dediği öğrenildi.

Güneş''in kendisi hakkında yaptığı konuşmadan etkilenen Alli ise “Sizi çok iyi anladım. İzinli günlerimde özel hocalar ile çalıştım. Maç ve fiziki açığımı kapatıp beklentilerinize cevap vereceğim. Bunu kendimde görmesem, dönüş biletimi iptal ederdim” dedi.

 

Beşiktaş formasıyla bu sezon 8 resmi maça çıkan İngiliz futbolcu Alli, 2 gol kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar