Bülent Özlem kimdir? CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Bülent Özmen kaç yaşında, nereli?

Bülent Özlem kimdir? CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Bülent Özmen kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP'nin İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Bülent Özmen oldu. Peki Bülent Özlem kimdir? CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Bülent Özmen kaç yaşında, nereli?

Bülent Özlem kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, tarafından Parti Meclisi (PM) toplantısında belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı. Bu doğrultuda, CHP'nin Eyüpsultan Belediye Başkan adayının Mithat Bülent Özmen olduğu duyuruldu. Peki Bülent Özlem kimdir? CHP İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Bülent Özmen kaç yaşında, nereli?

BÜLENT ÖZMEN KİMDİR?

Mithat Bülent Özmen, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi eğitimi almıştır. Ayrıca AB Jean Monnet Bursiyeri olarak University of Kent, Brussels School of International Studies’den uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans derecesi elde etmiştir ve doktorasını bankacılık ve finans üzerine tamamlamıştır.

İş hayatına 1992 yılında T.C. Dışişleri Bakanlığı'nda başlayan Dr. Özmen, 1994 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu'na katılmıştır. Banka ve finans kuruluşları ile reel sektörde üst düzey yöneticilik yapmış olan Özmen, en son enerji sektöründe önde gelen bir holdingin CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. Ayrıca, Doğal Gaz İthalatçıları Derneği (GAZİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlenmiştir.

Dr. Özmen ayrıca çeşitli üniversitelerin MBA ve yüksek lisans programlarında dersler vermiş ve risk yönetimi, finansal yönetim, finansal piyasalar ve kurumlar konularında uzmanlaşmıştır. Kendisinin yayımlanmış bir kitabı da bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar