Buğra Kavuncu'ya saldıran şahıs tutuklandı, şahsın MHP bağlantısı olduğu iddia edildi

Buğra Kavuncu'ya saldıran şahıs tutuklandı, şahsın MHP bağlantısı olduğu iddia edildi
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldıran Sinan Oral isimli şahıs tutuklandı. Saldırganın MHP ile bağlantısının olduğu iddia edildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya Bakırköy'de yumruklu saldırı düzenleyen Sinan Oral isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Halktv'de katıldığı bir yayının ardından Bakırköy'de öğle saatlerinde Sinan Oral isimli bir şahıs, İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya saldırmıştı. Başlatılan soruşturmanın ardından şahıs Silivri'deki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şahsın mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Saldırganın yakalanmasının ardından Sinan Oral isimli şahsın İYİ Parti ile ilişkisi olduğu iddia edilmiş, Buğra Kavuncu da bu iddialar üzerine yaptığı açıklamada, "Şahsıma yönelik menfur saldırının failinin, İYİ Partimiz ile hiçbir alakası yoktur. Bu şahıs, ne Partimizin üyesi ne de herhangi bir kademesinde görevlidir. Aksini iddia etmek, olayı çarpıtmak ve gerçekten odaklanılması gereken yerden uzaklaşmaktır." ifadelerini kullanarak iddiaları reddetmişti. 

Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlarda saldırganın MHP ile bağlantılı olduğu iddia edildi. 

SALDIRGANIN İŞ YERİNİ AÇMIŞLAR

MHP Silivri Teşkilatı'nın 26 Ağustos 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da ilçe başkanı Zafer Yalçın ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yarımcısı Erhan Özkök'ün, saldırganın iş yerinin açılışını yaptığı ortaya çıktı. 

AYNI AVUKAT...

Öte yandan sosyal medyada Fatih Uçar isimli bir vatandaş ise "Halk TV önünde Gazeteci Levent Gültekin’e saldıran şahsın avukatı ile aynı yerde saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldıran şahsın avukatının aynı kişi olması tesadüf olmasa gerek. Umarım yargı bu konunun üstüne gider." ifadelerini kullandı.

sinan-2.jpg

İşte o paylaşımlar:

sinan-1-001.jpg

 

sinan-3.jpg

 

sinan-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar