BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal

BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal
BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferlerini iptal etiğini internet sitesinden duyurdu.

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle belirli seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Şirketin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 07.00, 09.30, 16.00 ve 19.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.30, 11.30, 16.30 ve 19.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Olumsuz hava koşullarının etkisiyle saat 09.30'daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve 12.55'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferlerinin de gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

Şirket yetkilileri, hava koşullarının seferlerin güvenliğini olumsuz yönde etkilediğini ve bu nedenle belirtilen seferlerin iptal edildiğini ifade etti.

BUDO'nun yolcuları, iptal edilen seferlerle ilgili güncel bilgileri ve alternatif seçenekleri öğrenmek için şirketin resmi iletişim kanallarını takip etmeleri tavsiye edildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar