Bu ses kaydı iddiası çok sular götürür: Fenerbahçe’de şok Jorge Jesus kaseti

Bu ses kaydı iddiası çok sular götürür: Fenerbahçe’de şok Jorge Jesus kaseti
Fenerbahçe’nin çalıştırıcısı Jorge Jesus’a ait olduğu söylenen bir ses kaydı sosyal medyaya düştü. Kayıtta Jesus’un söyledikleri ise skandal yaratacak cinsten.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU/GÜNBOYU

Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe’ye büyük umutlarla gelen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, adeta hayal kırıklığı yarattı.

Herhangi bir derbi galibiyeti yaşayamayan Jesus Kadıköy’de, Galatasaray’a 3-0, geçtiğimiz hafta oynanan ve 10 kişi olan Beşiktaş’a ise 4-2 yenildi.

Ligde şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Galatasaray’a karşı avantaj kaybeden ve 6 puan gerisinde olan Jesus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son 16 turunda Sevilla’ya elendi.

Sarı lacivertli ekipte Portekizli teknik adam için kara bulutlar sürerken bir süredir sezon sonu Brezilya ekiplerinden eski takımı olan Flamengo’ya transfer olacağı iddiası ediliyordu.

Konu ile ilgili flaş bir ses kasedi ortaya çıktı.

Jesus’a ait olduğu iddia edilen kasette Jorge Jesus, yakın arkadaşına şunları söyeldi:

“Dün Marcos ile birkaç şey hakkında konuştum ancak ona maddi konulardan hiç bahsetmedim. Çünkü Brezilya''da çok para istediğime dair şeyler çıkıyor ve bunun olmasını istemiyorum.Gerçek şu ki Marcos Braz, benimle Flamengo hakkında konuştu ve takımın başına hemen geçmemi istedi ancak bunu yapamayacağımı ona söyledim. Çünkü başkanla görüşmedim bile. Türkiye''de ligin bitmesine 1.5 ay olduğunu söyledim. Bana, göreve geçici bir antrenör getireceğini söyledi. Ben de ona, ''Tamam o zaman beni bekleyebilirsin'' dediö. O da bana ''Seni bir haftadan fazla bekleyemem'' dedi ve konu orada kapandı. Flamengo''ya gitmeme nedenimin para olduğunu söylüyorlar ancak ben Braz ile para konuşmadım bile.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar