Bu karede Fatih Terim neden yoktu: Ertem Şener’in yayınında açıklandı

Bu karede Fatih Terim neden yoktu: Ertem Şener’in yayınında açıklandı
Beyaz Futbol’un Youtube yayınına konuk olan Oğuz Altay, Fatih Terim’in neden Dursun Özbek ve Mehmet Ağar karesinde olmadığını açıkladı.

EGEMEN İSAR/GÜNBOYU

Sosyal medyada uzun bir süredir Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın karesi konuşuluyor ve tepki topluyor.

Fatih Terim’in iftar yemeği dışında, Galatasaray’da bu tarz karelerde olmadığı ise merak konusuydu.

Beyaz Futbol’da bu merak giderildi. Youtube yayınında Ertem Şener’in konuğu olan Oğuz Altay, bu konuya açıklık getirdi.

Altay, konu hakkında şunları söyledi:

“Mehmet Ağar, Galatasaray kimliği ile bilinen birisi ama farklı güçleri de var. Hayatının her alanında bunun gibi tepkiler çıktı. Mehmet Ağar gündeme geldiği zaman Galatasaray Fatih Terim ile anılıyor. Buna ne gerek ne de ihtiyaç var. Okan Buruk da Ağar’ı çok seviyor. Ağar da Buruk’u çok seviyor çünkü Galatasaraylılık üst kimliği var. Dolayısı ile onların yanında olması kadar doğal bir şey olamaz. Geçen Fatih Hoca ile konuştum. Futbol dışı muhabbet ettik. Bir şeyi daha iyi anladım. Fatih Hoca niye bu karede yok, sadece iftar yemeğinde görüntülendi. Çünkü duracağı yeri, fotoğraf vereceği yeri çok iyi biliyor. Okan Buruk’a destek vermesi gerek yerde desteğini verdi. Şimdi, Mehmet Ağar’ın Galatasaray ile fotoğraf vermesinde bir sakınca yok kısaca.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar