Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 12 Ocak 2023 vizyona girecek filmler...

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 12 Ocak 2023 vizyona girecek filmler...
Bu hafta vizyonda yer alacak filmler belli oldu. Komedi, aksiyon, gerilim gibi birçok türde film 12 Ocak Cuma günü vizyona girecek. İşte 12 Ocak Cuma 2023 günü vizyona girecek filmler...

Her hafta sinemaseverler için yeni filmler vizyona giriyor. 12 Ocak Cuma 2023 günü de sinemaseverler için komedi, aksiyon, dram ve animasyon türünde filmler vizyona gelecek.

Bu hafta vizyona girecek filmler arasında sevilen seri Kolpaçino'nun 4. filmi ve Doğu Demirkol'un senaristliğini yaptığı Yaşam Koçu'da bulunuyor. 12 Ocak Cuma günü vizyona girecek diğer filmlerin tamamı ise şöyle:

1704782140-kolpacino4-4-l-k.jpeg

KOLPAÇİNO 4 4'LÜK

Kolpaçino serisinin dördüncü filmi Kolpaçino 4 4'lük, kendisine ihanet eden eski bir arkadaşıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür'ün hikâyesini anlatıyor Özgür ve Sabri, aralarındaki düşmanlığı bitirmek umuduyla bir mekânda buluşmaya karar verirler. Nişanından önceki son kumar gezisini planlamak isteyen Tayfun, Özgür'ü bu özel geceye davet eder. Ancak Vural ve adamlarının da aynı mekâna gelmesiyle işler karışır...

1704782150-tay2ebabiltakimi.jpeg

TAY 2: EBABİL TAKIMI

Tay 2: Ebabil Takımı, Tay'ın haberci at olma girişiminin hikâyesi olup, çocukların ve animasyon hayranlarının ilgisini çekecektir. En büyük hayali annesi Şiraz'ın izinden giderek haberci bir at olmak olan Tay, Kudüs'ten Mekke'ye uzanan macera dolu bir yolculuğa çıkar. Tay, haberci olmak için yeteneklerini geliştirmeye çalışırken, annesi Şiraz ile yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı kötü adamlar onun hedefine olan bağlılığını güçlendirir. Bu arada Tay önemli bir belgeyi ele geçirir ve onu Mekke'deki Komutan Ammara'a ulaştırmaya çalışırken olaylar zinciri karışır

1704782164-thebeekeeper.jpg

ARICI: ÖLÜM KOVANI (THE BEEKEPER)

2024'ün ilk büyük aksiyon filmi, sevdiği insanlar tarafından kandırıldıktan sonra intikam peşine düşen eski özel ajan Adam Clay'in hikâyesini anlatan Ölüm Kovanı: The Bee Keeper. Jason Statham, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Nadelli, Minnie Driver ve Phylicia Rashad gibi yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, arıcılık mitolojisine ve 'Beekeper' olarak bilinen güçlü bir gizli örgütün eski üyelerine derinlemesine dayanıyor Film bir ajanın hikâyesini anlatıyor.

1704782107-3391kilometre.jpg

3391 KİLOMETRE

Haftanın dram filmlerinden Deniz Enyüksek imzalı 3391 km, aralarında kilometrelerce mesafe olmasına rağmen güçlü bir sevgi bağı hissedebilen iki gencin hikâyesini anlatıyor. Adını yaşadığı güzel şehirden alan 18 yaşındaki İzmir, bir sosyal paylaşım sitesinde Ege ile tanışır ve hayatlarındaki her şey değişir. Gece gündüz birbirlerinin yüzlerini görmeden, seslerini duymadan konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafeye rağmen aşkın imkânsız olmadığını keşfederler.

1704782170-yasamkocu.jpg

YAŞAM KOÇU

Bu haftanın komedi filmlerinden, Doğu Demirkol'un yazdığı ve Burak Kuka'nın yönettiği Yaşam Koçu, bir anda Türkiye'nin en popüler yaşam koçu haline gelen bir adamın hikâyesini anlatıyor. Hedeflerini gerçekleştirmek için çabalayan genç bir kadın olan Helin, kariyerinde ilerlemesine yardımcı olacak çözümler için bir yaşam koçuna başvurur. Bir gün bir parti sonrası, bir derginin "Sevgili misiniz?" sorusuna "Ben yaşam koçuyum" diye cevap veren Cafer'in, konuyla dalga geçen arkadaşı Cafer'e yakalanmasıyla hayatları sonsuza dek değişir. Helin'in kariyeri değişir ve Cafer bir anda Türkiye'nin en popüler yaşam koçu olur.

1704782107-3391kilometre.jpg

3310'DAN TÜM BİRİMLERE

3310'dan Tüm Birimlere, atandığı şehirde kendini zorlu bir mücadelenin içinde bulan bir emniyet müdürünün hikâyesi. Diyarbakır'a atandıktan sonra bir süre kimliğini gizleyen emniyet amiri, şehri tanımaya çalışır. Günler geçtikçe halkla daha da yakınlaşır ve kısa sürede sevdiklerinin gücünü arkasına alır. Ancak bazı insanlar bu durumu rahatsız edici bulur ve oklar müdüre döner. Birdenbire büyük bir savaşın içinde kalan polis şefi, içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde değerlendirebilecek midir?

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar