"Bu Galatasaray seyircisi manyak ya" sözleriyle akıllara kazınmıştı: Efsane Coulibaly Kahramanmaraş'ta

"Bu Galatasaray seyircisi manyak ya" sözleriyle akıllara kazınmıştı: Efsane Coulibaly Kahramanmaraş'ta
Bir dönem Adana Demirspor, MKE Ankaragücü, Denizlispor ve Gaziantepspor'da forma giyen Coulibaly, Kahramanmaraşspor'da görev alacak.

Maraş'ta Spor Gazetesi'nin aktardığı habere göre, Kahramanmaraş'ı 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Kahramanmaraş Kurtuluşspor, önemli bir adım atarak kulüp genel koordinatör pozisyonunda Fernand Coulibaly ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Alaeddin Devlet Ülger, gelecek sezon hedeflerini daha üst seviyelere taşıyabilmek adına takımın çalışmalarını hızlandırmış durumda.

Fernand Coulibaly, Kahramanmaraş Kurtuluşspor'da

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Kahramanmaraş Kurtuluşspor, deneyimli isim Fernand Coulibaly ile işbirliği yapma kararı aldı. Fernand Coulibaly, özellikle Türkiye futbolunun üst seviyelerinde önemli deneyimlere sahip bir isim.

Ülkemizde ilk olarak Süper Lig ekibi Adana Demirspor formasını giymiş olan Coulibaly, ayrıca Diyarbakırspor, Denizlispor, Siirt Spor Kulübü, Van Spor Kulübü, MKE Ankaragücü ve Gaziantepspor gibi takımlarda da oynadı.

Bununla birlikte Fernand Coulibaly, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerde yardım faaliyetlerinde bulunmuş ve şehre destek oldu. Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Coulibaly'nin deneyimi ve kararlılığıyla yeni sezon öncesinde güçlü bir yapı oluşturma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

'BU GALATASARAY SEYRİCİ MANYAK YA'

Ankaragücü'ne oynadığı dönem Galatasaray taraftarlarıyla yaşadığı polemikle gündeme gelen futbolcu, 1998 yılında saha içinde bir röportajda, Galatasaray taraftarlarının kendisi hakkında söylediği sözler için, "Bu Galatasaray seyircisi manyak ya. Her maç burada bana bir dünya küfür. Başka topçu yok mu?" cevabını vererek akıllara kazınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar