Bu acıya yürek dayanmaz

Bu acıya yürek dayanmaz
Almanya'da Antalya'daki kızının ve damadının yanına gelen Mustafa Torun (72), 65 yaş ve üstü vatandaşlar için 6 saatliğine verilen sokağa çıkma izninde, eşiyle birlikte geldiği parkta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ölüm haberini alıp parka koşan Zeynep Toker, cansız bedenine sarıldığı babasının yanaklarını defalarca, öptü.

Korona virüs nedeniyle, 65 yaş ve üstü vatandaşlara verilen izinde, Mustafa Torun eşi Hatice Torun ile birlikte Muratpaşa ilçesindeki Düden Parkı'na geldi. Bir süre Düden Şelalesi'ni seyreden Torun, eşine başının döndüğünü söyledi. Oturmak için bir banka yanaştığı sırada ise yere yığıldı.

Eşinin yardım istemesi üzerine çevredekiler 112 Acil'i aradı. Gelen sağlık ekipleri Torun'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini belirledi. 

sokaga-cikma-izninde-hayatini-kaybeden-babasini-son-kez-optu-4389-dhaphoto2.jpg

Damadı ve kızına haber veren Hatice Torun, bir süre eşinin cesedi başında bekledi.  Eşi ve bebeğiyle olay yerine gelen Zeynep Toker, üzeri örtülü babasını görünce feryat etti. Babasını sarılıp, yanaklarından defalarca öptü.

sokaga-cikma-izninde-hayatini-kaybeden-babasini-son-kez-optu-4389-dhaphoto4.jpg

Hatice Torun, eşiyle birlikte geçen ocak ayında Almanya'dan geldiklerini, pandemi nedeniyle dönemediklerini belirterek, “Eşim kalp hastasıydı. Bana 'Hatice başım dönüyor' dedi. Ben de oturması için banka geçmesini söyledim. Ama o yığıldı kaldı" dedi.

Mustafa Torun'un cansız bedeni, morga götürüldü. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar