Bronckhorst Beşiktaş için uygun isim mi? Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı açıkladı

Bronckhorst Beşiktaş için uygun isim mi? Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı açıkladı

Beşiktaş Kulübü, merakla beklenen yeni teknik direktörünü açıkladı. Siyah beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst'u göreve getirdi. Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı Beşiktaş'ın teknik direktör seçimini yorumladı.

BRONCKHORST BEŞİKTAŞ İÇİN UYGUN İSİM Mİ?

Kemal Sunal (Sakar Şakir) ve Ünal Gürel'in (Gardırop Fuat) başrollerini paylaştığı "Sakar Şakir" filmini hatırlarsınız..

Kabadayılığıyla nam salmış Gardırop Fuat, Sakar Şakir'i arıyor ve amcası bakkal Hacı'yı (Ali Şen) tehdit ediyor..

Gardırop Fuat'tan korkan ve dükkânda saklanan Sakar Şakir de bulduğu yanık sigara izmaritini Gardırop Fuat'ın şapkasına nişanlıyor...

Gardırop Fuat caddeden geçerken mahalle kahvesinde bulunan alkolik "Marmara Kazım" rolünü canlandıran Macit Flordun bir sahnede "Yahu Gardırop Fuat kafasından duman mı çıkarıyor; yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor?" diyor..

Açıkçası Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat takımın başına Glasgow Rangers'tan kovulmuş Hollandalı Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'u getirdiklerini açıkladığında aynı cümleyi ben de kurdum..

Şampiyonlar Ligi'nde SIFIR çekmiş; Liverpool'dan 9, Ajax'tan 7, Napoli'den de 6 gol olmak üzere 6 maçta 22 kez topu filelerinde görmüş Glasgow Rangers'ın hocası Giovanni van Bronckhorst; 68 maçta 42 galibiyet, 11 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı..

12 Kasım 2022 tarihinde deplasmanda 1-1 berabere kalınan St Mirren maçı sonrası Glasgow Rangers'la yolları ayrılan Giovanni van Bronckhorst, 2 takımın olduğu İskoçya Ligi'nde Celtic'e defalarca boyun eğerken sadece 1 kez İskoçya Kupası'nı kazanmayı başardı...

Beşiktaş Kulübü Başkan Hasan Arat ve saz arkadaşları Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirirken acaba ne düşündüler bilemiyorum ancak bildiğim tek şey Hollandalı çalıştırıcının kısa bir süre önce kovulan Portekizli Fernando Santos gibi takımını 4-3-3 sistemiyle oynatması..

Eğer Giovanni van Bronckhorst sistemini değiştirmeyecekse o halde Fernando Santos neden gönderildi anlamak zor..

Beşiktaş takımının şu anki kadrosunu bilemiyorum ancak İskoçya'da bile barınamamış bir Hollandalı'dan medet umuluyorsa Gardırop Fuat'a özenen Başkan Hasan Arat tribünlerden gelecek tepkilere şimdiden hazır olmalı..

İlgili Haberler