Boşanma haberiyle gündem olmuştu! Danilo Zanna’nın son hali şaşırttı

Boşanma haberiyle gündem olmuştu! Danilo Zanna’nın son hali şaşırttı
MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek’in geçtiğimiz günlerde boşanacakları gündeme gelmişti. Ülnü şef önceki gün Sarıyer’de objektiflere yansıdı. Zanna’nın keyfinin oldukça yerinde olması dikkat çekti.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, boşanacakları yönünde çıkan haberleri sosyal medya sayfalarından bir açıklama yaparak doğrulamıştı. 

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanma aşamasında olan Zanna, önceki gün İstinye’de objektiflere takıldı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Zanna, alışveriş yapmaya geldiğini belirtti. Ünlü şef, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

danilo-zanna.png

Kısa sürede alışveriş turunu tamamlayan Danilo Zanna, hızlı bir şekilde İstinyePark'tan ayrıldı. 39 yaşındaki Danilo Zanna, daha önce eşiyle ilk tanışma anını şu sözlerle anlatmıştı:

"Ben Türkiye'ye tatil için geldim. Şef arkadaşım davet etti. Turist olduğum için beni gezdirmeye başladı Türkiye’de. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı beni, o arkadaşları arasında eşimi gördüm ve 'Bu nasıl bir güzellik? Sanki gerçek değil... Gökkuşağından bir pırlanta düştü ve ben onunla aynı masada oturuyorum' dedim kendi kendime.

Eşimle o zaman tanıştım. Tabii Türkçe bilmiyorum, İngilizce koşuyoruz o dönem. Bir hafta tatil yaptım burada, eşimle iletişimimi koparmadım. Üç yıl boyunca uzaktan aşk yaşadık. İnternet üzerinden konuşuyorduk. Zamanla ben buraya ziyarete geldim, Tuğçe yanıma geldi. Bu üç yıl boyunca sürdü."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar