Uzm. Dr. Ferda Aksel ve kızı Dr. Doğa Aksel aynı koronavirüs servisinde!

Uzm. Dr. Ferda Aksel ve kızı Dr. Doğa Aksel aynı koronavirüs servisinde!
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde Uzm. Dr. Ferda Aksel ve kızı Dr. Doğa Aksel, Kovid-19 servisinde birlikte görev yapıyor. Anne- kız, koronavirüs hastalarının sağlığına kavuşması için yoğun mesai harcıyor.

Koronavirüs vakalarının arttığı Bolu'da doktor, hemşire ve sağlık çalışanları, Kovid-19 servislerinde canla başla hastaları sağlığına kavuşturmak için mücadele ediyor. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde Uzm. Dr. Ferda Aksel de kızı Dr. Doğa Aksel ile birlikte Kovid-19 servisinde görev yapıyor.

BİRBİRLERİNE DESTEK OLUYORLAR 

Anne- kız, üzerlerinde tulumla serviste yatan hastaları iyileştirmek için özveriyle çalışıyor. Dr. Doğa Aksel, annesiyle aynı serviste görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğunu belirten Aksel, "Salgın şartlarında yaşamaktan hatta çalışmaktan hepimiz yorulduk.

MASKE MESAFE UYARISI 

Görüyoruz ki Kovid-19 virüsü kişiden kişiye geçip yayılırken, direnci zayıf olanları yatağa düşürüyor fakat kendini koruyan maske ve mesafe kuralına uyan, aşılarını yaptıranlar virüse karşı dayanıklı oluyor. Toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım, maske- mesafe kurallarına uyalım" dedi.

doktor-anne-kiz-ayni-koronavirus-servisinde-gorev-yapiyor-4749-dhaphoto1.jpg

doktor-anne-kiz-ayni-koronavirus-servisinde-gorev-yapiyor-4749-dhaphoto2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar