Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kazayla ilgili yeni gelişme

Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kazayla ilgili yeni gelişme
Bolu Dağı Tüneli'nde 1 kişinin hayatını kaybetmesine ve 30 kişinin de yaralanmasına neden olan zincirleme kazada, kazaya karışan araç sürücüleri hakkında soruşturma başlatıldı. Trafik kazasında ağır yaralanan 8 aylık bebeğin ise hayati tehlikeyi atlatmış olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz cumartesi günü Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönünde 2 otobüs, 6 tır ve 10 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
 
Yaralılardan 17’si olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, 14’üne kaza yerinde müdahale edildi. Kazada bacakları kopan 16 yaşındaki Doğan Başaran hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 8 aylık bebeğin ise hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
 
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 aracın karıştığı kazayla ilgili araç sürücülerinin kusurlarının tespiti için soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında kazaya karışan sürücülerin kusurları incelendikten sonra yargılama süreci başlayacak. (İHA)
 
 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar