Boğazım ağrıyor diye gitti canından oldu!

Boğazım ağrıyor diye gitti canından oldu!
Amasya'da boğaz ağrısı şikayetiyle semt polikliniğine götürülen 7 yaşındaki çocuğa antibiyotik iğne yapıldı. İğnenin ardından fenalaşan çocuk hayatını kaybetti.

Amasya''da, boğaz ağrısı sonrası götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan antibiyotik iğnenin ardından fenalaşan 7 yaşındaki Melis Kıymet hayatını kaybetti. Melis''in ölümünde ihmal iddialarıyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

"AİLENİN TEK ÇOCUĞUYDU"

Nuran Zehra ve Çağlar Kıymet çiftinin tek çocuğu olan Melis Kıymet, boğaz ağrısı şikayetiyle sabah saatlerinde ailesi tarafından, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı Semt Polikliniği''ne götürüldü. Buradaki doktor tarafından Melis Kıymet’e antibiyotik iğneyle tedavi uygulandı. Kısa süre sonra fenalaşan Melis Kıymet, kurtarılamadı. Morg önünde bekleyen Nuran Zehra Kıymet, "Melis yavrum yok artık, öldürdüler çocuğumu. Benim bir tane yavrum yok artık, benim yavrumu delik deşik ettiler" diye gözyaşı döktü.

"OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR"

Küçük Melis''in cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsisi için hastane morguna kaldırıldı. Melis''in ölümüyle ilgili ihmal iddiaları üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı. Yapılan iğnenin ölüme yol açıp açmadığı ise otopsinin ardından belli olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar