Bodrum FK üçüncülük için ter dökecek

Bodrum FK üçüncülük için ter dökecek
Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak ve muhtemel üçüncülük için galibiyete odaklandı.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 34. ve son haftasında 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdürürken, rakibi karşısında galibiyete odaklandı.

56 puanla ligde yer alan Bodrum temsilcisi, galibiyet alması ve en yakın takipçisi 57 puanlı Sakaryaspor'un muhtemel beraberlik ya da mağlubiyeti durumunda üçüncü sıraya yükselerek doğrudan play-off finali oynamaya hak kazanacak.

Bodrum FK'da sakatlığı bulunan Erkan'ın maç günü durumu netlik kazanırken, Başkan Yardımcısı Selahattin Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Demir oyunculara ve teknik ekibe destek ziyaretinde bulundu.

Bodrum Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Selahattin Polat, destek ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar birkaç talihsiz maç yaşadık ama son maçımız gerçekten mükemmeldi. Oyuncularımız çok güzel oynadı. Son 1 maçımız kaldı. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bodrum FK, üçüncülük için ter dökecek

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar