Biz bedavaya oynamışız.. Gazozcu Nuri Alço Serenay Sarıkaya'nın haftalık kazandığı parayı kıskandı

Biz bedavaya oynamışız.. Gazozcu Nuri Alço Serenay Sarıkaya'nın haftalık kazandığı parayı kıskandı
Yeşilçam’ın efsane ismi Nuri Alço, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın oynadığı dizide bölüm başına 850 bin lira almasına “Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.

Yeşilçam’ın kötü adamlarından biri olan Nuri Alço, genç oyuncuların aldığı maaşa takıldı. Dizilerdeki konuların birbiriyle benzer özellikler taşımasından şikayetçi olan Alço, Serenay Sarıkaya’nın aldığı maaşı kıskandı.

Favori dizisinin Yargı olduğunu söyleyen usta oyuncu, Yargı’yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor” ifadelerini kullandı.

BÖLÜM BAŞI ALDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Nuri Alço, oyuncuların aldığı ücretleri abartılı bulduğunu da söyledi. SnobMagazin’in haberine göre; Alço, “Çok astronomik rakamlar var. Bunlar bölüm başı haftalık 850 bin TL Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu beğendiğini ifade eden Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar