Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Arslan Küçükyıldız

Arslan Küçükyıldız

KÜÇÜK İŞLER

Bit ve yavşak

Hemen söyleyeyim: Amacım sizi tiksindirmek; hayvancıkları aşağılamak değil. Yaratılan her canlı-cansız varlık; insan; din, mezhep, görüş, düşünce gibi saygıya layıktır. O kendi görevini yerine getirmektedir. Görevini yerine getirmeyenlere kızabiliriz. Nitekim bit ve sirke de denilen yavşak adlı yavrusu görevini yerine getirmektedir. Saç derisinde delikler açıp kan emiyor ki insanları temiz kalmaya zorlayabilsin! Bir dişi bit saça on günde sekiz yavşak bırakabilir. Saçın, kulak arkaları gibi en karanlık, sıcak ve nemli bölgelerini sever. Saçtan saca atlar. Saçınızı kesseniz de temizleyemezsiniz. Başka yöntemler gerekir.

Yakın günlerde yine bir helikopter kazasında 11 şehit verdik. Başımız sağolsun. Neredeyse bütün hava aracı kazaları; Eşref Bitlis, Isparta, Muhsin Yazıcıoğlu kazaları; mühendis ölümleri suikasttır. Çünkü ne zaman Türkiye ufka bakmaya başlasa böyle oluyor. Son kırımın hedefi PKK mücadelesinin komuta kademesiydi. Ardından Papa'nın Irak ziyareti başladı. Biz şehitlerimizi konuşurken -samimi Hıristiyan kardeşlerimizi tenzih ediyorum- Papa, kendisini üreten gücün emelleri doğrultusunda bir dakikası boş geçmeyen bir gezi yaptı.

Bu bit anası, dünya denilen kürenin, başın, en karanlık ve sıcak bölgelerinde yuvalanmış kan emici vampirdir. Vampir üretmektedir. Küçük bir topluluk olmasına rağmen süratle üreyip orduya, savaş ve ilaç sanayisi başta olmak üzere ekonomiye, sağlığa, siyasete, gazete, radyo, televizyon, sinema vb. iletişim kanallarının tamamına, STK'lara, localara, din ve mezheplere, etnik farklılıklara, her deliğe sızmakta ve insanlığı tehdit etmektedir. Ancak kovuğundan çıkmıştır; artık sahnededir. Bu bit, ABD, Rusya, Çin; İngiltere; Vatikan gibi dünyanın neresinde kaşınan, kanayan bir yara, terör varsa onların başının altından çıktığını düşündüğümüz devletler değildir. Onları da kullanan bir güçtür. Barış, insanlık, huzur diyerek dünyayı kana bulayan, milyonlarca insanı katledip ırzına geçen, yurdundan göç ettiren mahlûklardır. Bunlar Hıristiyan değil, putperesttir. O yüzden kana doymuyorlar. Bu bitin çocukları da Papalık, FETÖ, PKK, Taliban, DEAŞ, IŞİD, Haşdi Şabi gibi yüzlercesini sayabileceğimiz yavşaklardır. Mesela Papalık uzun süredir Hıristiyanların değil, bu paganların elindedir. (Bkz: ) 500 yıldır muhafızlarının neden İsviçreli ve Kelt olduğunu araştırın, görürsünüz. Keldani dostu Papa Francis de; Katolik gözüken Biden de; Müslüman mahallesinde salyangoz satan ve çıkarttığı pulun arkasına yapıştırılması gerektiği Barzani de,  Hıristiyanları korumak için kurduğu Haşbi Şabi'yi Türkiye'ye çemkirten Papa geliyor diye Necef sokaklarına "Siz bizden, biz de sizden bir parçayız!" diye yazdırıp, herkesi oturarak karşılarken Papa'yı ayakta karşılayan Ayetullah Sistani de, 2019'da Birleşik Arap Emirliği'nde Papayla "İnsan Kardeşliği Belgesi"ni imzalayan Ezher Şeyhi Ahmet el Tayyip de bu bitin önde gidenleridir. Biraz daha ileri gidip İran'daki Ayetullahların her ay Vatikan'ı ziyaret ettiği 1970'leri ve Vatikan-Şii ilişkilerini hatırlatmak isterim.

Türk milleti, bütün yavşakların el birliğiyle destekleyip büyüttüğü yavşaklardan birini, FETÖ'yü  temizlemeye çalıştı. Başardı mı? Saç kesmekle yavşak temizlenmez. Öldürülen, ırzına geçilen, yurdundan sürülen 10 milyon Müslümandan hiç söz etmeyen Papa, Irak ziyaretiyle yeni bir "dinler arası diyalog!", yani "Türkiye kuşatmasını tamamlama süreci" başlatmıştır. Maksat Irak'ta savaş mağduru olmuş masum Hıristiyanları desteklemek mi? Vatikan bugüne kadar Doğu Hıristiyanlarına it kadar değer vermemiştir. Kürtleri Müslüman olmaktan çıkarıp Hıristiyan yapmak mı? Kavurd ahfadı Kürtler (Kültür Bakanlığı Kürtleri Mecusi yapmaya çalışan kitapları bastırsa da) Müslümandır. O zaman o puldaki Papa'ya giydirilen başlık biçiminde düzenlenmiş ve Türkiye'nin illerini içine alan harita neyin nesidir? İslâm dünyasında Sünnilerin ve Şiilerin başına geçirilmiş yavşakların gerçek kimlikleri ve faaliyetlerinin takip edilmesi gerekir. Kürt kardeşlerimizin de artık kendilerinin başlarına geçirilen yavşakları tanımasının, bitlerin oyuncağı olmaktan kurtulmalarının zamanı gelmiştir. Papa'nın ziyaretine hiç ses çıkarmayan "Müslüman" Kürtler, sözüm sizedir.

Sahneye çıkarıldıkça bu bitlerin beslenmeleri güçleşecektir. Tüm inananlar; Müslüman, Hıristiyan, Musevi… insanları sömürmekten, savaştan, kandan beslenen bu vampirlere "Dur!" diyebilir mi? Türk milleti bütün mazlum milletlere rehberlik edebilecek kadar çalışır, düşünür, üretirse neden olmasın! 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları