Birce Akalay sorulan o soruya tepkisiz kalmadı!

Birce Akalay sorulan o soruya tepkisiz kalmadı!
İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen törende "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Birce Akalay, "Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" sorusuna tepki gösterdi.

Kuş Uçuşu dizisindeki performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Birce Akalay, İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen törende "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Akalay "Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" sorusuna sinirlenip tepki gösterdi.

İbrahim Çelikkol ile paylaşımlarıyla gündeme gelen güzel oyuncu Birce Akalay, İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından ''En İyi Sosyal Medya Ödülleri''nde "En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ödül aldıktan sonra kamera karşısına geçip, ayaküstü  gazetecilerle konuşan oyuncu, duyduğu bir soruya sinirlenerek tepki gösterdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Birce Akalay, "Birce Hanım bugün burada almış olduğunuz ödülün sizin için çok önemli olduğunu söylüyorsunuz. Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" sorusu üzerine sinirlenerek cevap verdi. Akalay "Böyle kötü anlamlar çıkarmayın üniversite öğrencilerinden aldığım bir ödül. Samimiyetsiz miydi diye sorular sormayın. Çok çirkin oluyor. Her aldığım ödül benim için çok değerli öyle yorumlayın" şeklinde tepki gösterdi. (SnobMagazin)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar