Bir troll koca şehri karıştırdı: Vali adına mavi tikli hesap açıp okulları tatil ettiler

Bir troll koca şehri karıştırdı: Vali adına mavi tikli hesap açıp okulları tatil ettiler
Twitter’dan mavi tik satın alan bir kişi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan adına sahte hesap açarak skandal bir paylaşıma imza attı. Şanlıurfa Valiliği’nden skandal paylaşıma ilişkin bir yalanlama geldi.

GÜNBOYU / ESMA KARAYEL 

Para ile mavi tik satın alan bir kişi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan adına bir paylaşım yaptı. Okulların tatil olduğunu duyuran kişi, sosyal medyada kısa süreli bir kaosa neden oldu. Resmi makamlardan söz konusu paylaşımlara ilişkin yalanlama geldi.

Vali Ayhan adına açılan sahte Twitter hesabından kentte okulların tatil edildiği paylaşımı yapıldı. Paylaşımın fark edilmesinden bir saat sonra açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, okullarda eğitimin devam edeceğini, sahte beyanlarda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacağını duyurdu.

Eğitimin devam edeceğini vurgulayan Vali Ayhan, paylaşımında, "Yapılan sahte duyurulara değerli hemşehrilerimizin itibar etmemelerini rica ediyorum. Sahte beyanlarda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirten Ayhan, İlimizdeki tüm okullarda yarın eğitim-öğretim faaliyetleri devam edecektir. “ 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar