Kızılcık Şerbeti'nin yıldızları aşk yaşıyor! İkili ölümden döndü…

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızları aşk yaşıyor! İkili ölümden döndü…
Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün sette başlayan arkadaşlığı ilişkiye dönüştü. Bir dizi aşkı daha gerçeğe döndü. Yılbaşını beraber geçiren ikili tatil dönüşü kaza geçirdi. İstanbul'a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük bir tehlike atlattı.

Emanet dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle boy gösteriyor. Dizideki partneri Doğukan Güngör ile geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Oyuncuları arasında Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimle de yer alıyor.

TATİL DÖNÜŞÜ KAZA GEÇİRDİ
İkili yılbaşını Çeşme’de birlikte karşıladı Türkoğlu ile yakışıklı oyuncu yılbaşı tatili dönüşü kaza geçirdi. İstanbul’a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük bir tehlike atlattı. Kazayı yara almadan atlatan ünlü isimlerin, kullandığı araç büyük hasar gördü.

Kızılcık Şerbeti dizisinde iyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir.

Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar