7 yaşındaki çocuk yürüyen merdivene sıkıştı: 3 parmağı koptu

7 yaşındaki çocuk yürüyen merdivene sıkıştı: 3 parmağı koptu
Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezinin içinde yürüyen merdivenleri kullanan 7 yaşındaki çocuğun, ayağı sıkıştı. Mekanizmaya sıkışan çocuğun üç parmağı koptu.

Şişli''de bir AVM''ye ailesiyle beraber giden 7 yaşındaki çocuk, yürüyen merdivenlere ayağı sıkıştı. Üç parmağı kopan çocuk hastaneye kaldırıldı.
ye ailece gittikleri bir alışveriş merkezinde, yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki çocuğun üç parmağı koptu.

Dün saat 13.00 sıralarında İstanbul''da meydana gelen olaya göre, Filipinler uyruklu aile, 7 yaşındaki çocukları A.M.L. ile birlikte Şişli''de bulunan bir alışveriş merkezine gitti.

DHA''nın haberine göre, alışveriş merkezinin metro katında bulunan yürüyen merdiveni kullandıkları sırada, 7 yaşındaki çocukları A.M.L.''nin sağ ayağı mekanizmaya sıkıştı. Sağ ayağının 3 parmağı kopan A.M.L''nin ayağı sıkışan yerden çıkarıldı. Çocuk, hemen Baltalimanı Kemik Hastanesi''ne hastaneye götürüldü. Kopan parmaklara ise merdivenin sökülmesiyle ulaşıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
En yakın hastaneye götürülen parmaklar, tekrar yerine dikilemeyince aile özel bir hastaneye sevk edildi. Hastaneye götürülen çocuk ameliyata alındı. Çocuğun tedavisi devam ederken, olayla ilgili "taksirle yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından yürüyen merdivenler kapatıldı. Alışveriş merkezi tarafından olayın yaşandığı alana ''Teknik bir arıza nedeni ile geçici olarak servis dışıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz'' yazısı asıldı.
AVM''den olayla ilgili açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar