Bingöl'de ambulans şarampole düştü

Bingöl'de ambulans şarampole düştü
Bingöl’de görülen yoğun kar yağışı nedeniyle bir ambulans şarampole düştü. Altı kişi yaralandı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, Erzurum’dan Elazığ’a sevk edilen bir psikiyatri hastasını taşıyan ambulans, yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazada, ambulans içerisinde bulunan 2 jandarma ve 3 sağlık personeli ile psikiyatri hastası yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Bingöl’ün Karlıova ilçesi Halifan köyü mevkisinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı ve sisin etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan ambulans, şarampole devrildi. Kazada, araç içerisinde bulunan 2 jandarma personeli, 3 sağlık görevlisi ve sevk edilen psikiyatri hastası yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bingöl İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yunus Kuyuldar, yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar