Binanın çatısından kopan betonlar araçların üzerine düştü

Binanın çatısından kopan betonlar araçların üzerine düştü
İstanbul Bahçelievler'de bir binanın çatısından beton parçaları park halindeki araçların üzerine düştü.

Bahçelievler'de meydana gelen olayda, 6 katlı bir binanın çatısından kopan beton parçalarının park halindeki araçların üzerine düşmesi sonucu hasar oluştu.

2 OTOMOBİLDE HASAR OLUŞTU

İtfaiye, polis, sağlık ve zabıta ekipleri olay yerine sevk edildi. Çatıdan düşen beton parçaları nedeniyle 2 otomobilde hasar meydana geldi.

Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi, Bulut Sokak'ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 6 katlı bir binanın çatısındaki beton parçaları park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis, itfaiye, sağlık ve zabıta ekipleri bölgeye yönlendirildi.

bahcelievlerde-binanin-catisindan-kopan-16495-1.jpg

İtfaiye ekipleri, çökmenin yaşandığı binanın çatısında incelemelerde bulunurken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Çatıdan düşen beton parçaları belediye ekipleri tarafından temizlenirken, zabıta ekipleri de bina çevresinde önlem aldı.

Olayın ardından araç sahiplerinden Behzat Bişkin, "Evde oturuyorduk, bir gürültü çıktı. Cama çıktığımızda karşı binanın balkon çıkması arabamızın üzerine düşmüş olduğu gibi. Bir araba daha vardı, onda fazla bir şey yok ama en büyük hasar bizim araçta. Saat 23.00 gibi oldu, yapacak bir şey yok. Şimdi karakola gideceğiz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar