Binance duyurdu! Bazı altcoinlerin “spot” hizmeti durdurulacak

Binance duyurdu! Bazı altcoinlerin “spot” hizmeti durdurulacak
Binance, bazı altcoinlerin spot ticaret botu hizmetlerini durduracağını bildirdi.

Binance, ABD’li düzenleyicilerle devam eden yasal sorunlarına verdiği stratejik yanıtlara bir yenisini daha ekledi. Borsa, çeşitli altcoinler için spot ticaret botu hizmetlerini durduracağını açıkladı.

Borsa, son zamanlarda düzenleyicilerin radarına girdi. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 6 Mayıs 2022 tarihinde Bunun yanı sıra borsa, ABD merkezli bağlı kuruluşu Binance.US ve Binance CEO’su Changpeng Zhao aleyhine ABD menkul kıymetler yasalarının ihlal edildiği iddiasıyla dava açtı.

Dava, geniş kapsamlı kısıtlamalarla ilgili endişelerle ve SEC’in açık bir düzenleyici rehberlik sağlamadığı iddiasıyla eleştirilmesiyle kripto endüstrisinden güçlü tepkilere neden oldu. 21 Eylül’de Binance Holdings, Binance.US ve CZ, mahkemeden kendilerine karşı açılan davayı reddetmesini isteyen dilekçeler sunarak yanıt verdi. SEC, daha önce net yönergeler sağlamadan kripto endüstrisine geriye dönük olarak düzenlemeler getirmeye çalışarak yetkisini aşmakla suçlandı. Bu düzenleyici zorlukların üstesinden gelmek amacıyla Binance, listeden çıkarma faaliyetlerini artırdı. En son hamle, Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Binance USD (BUSD) gibi büyük kripto para birimleriyle eşleştirilmiş çeşitli token’lar için spot ticaret botu hizmetlerinin kesilmesi oldu. (BTC Haber)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar