Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım bakın en çok neyi özlemişler

Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım bakın en çok neyi özlemişler
Hürriyet köşe yazarı Abdulkadir Selvi, koronavirüs testleri pozitif çıkan Binali Yıldırım ile eşi Semiha Hanım’ın son durumunu anlattı. Binali Yıldırım ile eşi Semiha Hanım, en çok torunlarını özlemişler.

Hürriyet köşe yazarı Abdulkadir Selvi, koronavirüsün siyaseti vurduğunu anlatırken şu ifadeleri kullandı; ''Allah’tan ki Meclis kapalı. Ancak buna rağmen koronavirüs siyasetçileri vurmaya başladı. Eski başbakanlardan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan sonra CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın da COVID-19 testi pozitif çıktı. Yoğun bakıma alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, süreci ağır geçirenlerden. Hastalarımızın hepsine Allah şifa versin.

YILDIRIM ÇİFTİNİN SON DURUMU

Ali Babacan’ın tedavisi tamamlanarak hastaneden çıktı. Karantina süreci evde devam edecek. Eşi Zeynep Hanım’ın ise tamamen atlattığı söyleniyor. Binali Yıldırım ile eşi Semiha Hanım’ın ilaç tedavisi de dün itibarıyla tamamlanmış. 

"EN ÇOK TORUNLARINI ÖZLEMİŞLER"

Semiha Hanım ilk gün halsizlik yaşayıp ateşlenmiş. Binali Bey daha hafif atlatmış. Şimdi ilaç tedavileri tamamlanmış ama karantina süreci devam edecek. Bu sırada en çok torunları özlemişler. Onlarla da cep telefonundan görüntülü olarak görüşmek suretiyle hasret gidermişler.''

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar