Bilecik Belediyesi İBB’den gelen otobüs için kadın şoför arıyor

Bilecik Belediyesi İBB’den gelen otobüs için kadın şoför arıyor
Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi’ne kazandırılan otobüsün direksiyonuna geçerek, test sürüşü yaptı.

SERHAT KAYA-GÜNBOYU

BİLECİK-Vadi Park’ta yapılan düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan ekili. Melek Mızrak Subaşı, daha sonra otobüsün direksiyonuna geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Bilecik Belediyesine otobüs kazandırıldığını hatırlatan Başkan Vekili Subaşı, ‘’Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilgili tüm birim yetkililerine teşekkür ediyorum. Otobüsümüzün bugün test sürüşünü yaptık. Aracımızı, vatandaşlarımızın güzel hizmet alacağı alanlarda kullanıma sunacağız.’’ dedi.

‘DİREKSİYONA GEÇECEK KADIN SÜRÜCÜLER ARIYORUZ’

Başkan Vekili Subaşı ayrıca ‘’Buradan da bir müjdeyi vermek istiyorum’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Otobüsümüz için kadın sürücüler aramaktayız. Başvurularınızı Belediye Başkanlığımıza yapmanızı rica ediyoruz. Otobüsümüzün ayrıca çok güzel bir detayı var. Engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde bir özelliği var. Bu da yüzümüzü güldüren harika bir detay oldu. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar