Aşk-ı Memnu film olarak geri dönüyor! Bihter filminin Behlül’ü kim olacak?

Aşk-ı Memnu film olarak geri dönüyor! Bihter filminin Behlül’ü kim olacak?
Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisi, film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin şimdi de filmi çekiliyor. Güzel oyuncu Saat’in yerine Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Behlül’ün kim olacağı ise merak konusu oldu.

Aşk-ı Memnu eserindeki Bihter karakterinin hikâyesi “Bihter” adıyla sinemaya aktarılacakken, Behlül’ün kim olacağı ise merak konusu oldu.

Filmi de Farah Zeynep Abdullah’ın izlenme rekorları kıran filmi “Bergen”i yöneten Mehmet Binay ve Caner Alper çekecek. Hazırlıkları başlayan filmin senaryo koltuğunda Merve Göntem oturuyor.

 

Aşk-ı Memnu yeniden mi çekilecek? Bihter''i oynayacak oyuncu duyanı  şaşırttı! Bir döneme damga vurmuştu; 13 yıl sonra geri dönüyor... - Magazin  Haberleri

 

Mart ya da en geç nisan ayında sete çıkması planlanan film için kimlerin rol alacağı ise konuşulmaya başlandı. Birsen Altuntaş''ın haberine göre; Behlül rolü için düşünülen isimler arasında Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum ve Deniz Can Aktaş var. Oyuncularla yapılacak deneme çekimlerinin ardından Behlül karakterini kimin oynayacağı belli olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar