Beylikdüzü İYİ Parti çalışmalarınahız verdi

Beylikdüzü İYİ Parti çalışmalarınahız verdi
Beylikdüzü İYİ Parti teşkilatı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GÜNBOYU-MUSTAFA KAPLAN

İYİ Parti İlçe Merkez binasında Parti Yönetim Kurulu, Mahalle Başkanları ve İYİ Parti Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda,parti çalışmaları ile ilgili çeşitli konular görüşüldü.Çok sayıda katılımın olduğu toplantıda konuşan Beylikdüzü İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Karapınar,gündemdeki konularla ilgili bilgi sunumunda bulundu.

Üyelik çalışması,24 Ekim  Pazar Parti Kurulu Yıldönümü Kutlaması ve Mahalle Yöneticilerin tayini ile ilgili görüşlerini dile getiren Erol Karapınar, "Partimize  vatandaşlardan çok sayıda katılım var. Buda bizim adım adım iktidara yürüdüğümüze dair en belirgin işarettir" dedi .

Karapınar, "Parti'nin  gittikçe çığ gibi büyüdüğünü, bunun da ileride olacak seçimlere partimiz açısından olumlu olacağını" ifade ederek konuşmalarını şöyle sürdürdü: " Partimizin iktidarında Güçlendirilmiş Parlementer Sisteme Geçişin ivme kazanacağını, ülkemizin muassır medeni ülkeler arasında hak ettiği statüde yer alması için gereken tüm çabaların gösterileceğini" dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar