Beyaz Show geri mi dönüyor? Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Beyaz Show geri mi dönüyor? Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Bir dönemin unutulmaz programı Beyaz Show perdelerini ekran karşısında yeniden açmaya hazırlanıyor. Beyaz Show geri mi dönüyor? Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte yanıtlar…

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, 6 Aralık 1996 - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Cuma geceleri Kanal D'de ve sadece 1 sezonluğuna Star TV'de (2000-2001) canlı yayınlanan talk-show Türk televizyon programı yeniden izleyicileriyle buluşacak.

BEYAZ SHOW GERİ Mİ DÖNÜYOR?

4 Mayıs 2018 Cuma günü son yayın tarihinde ekranlara gelen Beyaz Show, Acun Ilıcalı’nın girişimiyle, yılbaşında yayın hayatına başlıyor. Ilıcalı müjdeyi, "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var" açıklamasıyla duyurdu. Ancak tam olarak netleşen plan ve tarih hakkında bilgi verilmedi.

BEYAZ SHOW NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Beyaz Show, 6 Aralık 1996-4 Mayıs 2018 Ömer Karaca’nın Radyo Klas’tan gelen teklif üzerine yolunun İstanbul’a düşmesiyle başladı. Yapmış olduğu "Gece Tavuğu" adlı programla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşarak profesyonel yayın hayatına başladı. Yine Karacan’ın 1995'te kurulan Number One TV'de Beyazıt Öztürk'ün yıldızı parlamaya başladı. Öztürk, webcam aracılığıyla, "Beyaz" adıyla canlı yayına stüdyodan yapmaya başladı. Programda yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslenerek büyük ilgi topladı. Son dönemlerde de yeniden gündeme gelen Beyaz Show’un tam olarak netleşen plan ve tarihi hakkında bilgi verilmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar