Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a davet: Atamızın semtine bekliyoruz

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a davet: Atamızın semtine bekliyoruz
Beşiktaş ise Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçını Tüpraş Stadı'nda oynama teklifinde bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Atatürk'ü simgeleyen tişörtler ve pankartlarla ısınma hazırlıkları yaparken, Suudi yetkililerin bu unsurlara izin vermemesi sebebiyle Süper Kupa maçı iptal edilmişti. Beşiktaş kulübü, Fenerbahçe ve Galatasaray'a Süper Kupa maçının Tüpraş Stadı'nda oynanması için bir davet gönderdi.

Bugün planlanan Turkcell Süper Kupa Finali'nde Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, Suudi yetkililerin Atatürk temalı tişörtler ve pankartlara izin vermemesi üzerine maçı oynamama kararı aldı. Bu kararın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri Türkiye'ye dönüş için yola çıktı. İki kulübün İstanbul'a geç saatlerde varması bekleniyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele edeceği Turkcell Süper Kupa maçı için Tüpraş Stadı'nda bir araya gelmeleri için her iki takıma da resmi bir davet gönderildi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabında paylaşılan içerikte şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz."

bjk.png

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar