Beşiktaş'tan 12 puanlık galibiyet

Beşiktaş'tan 12 puanlık galibiyet
Beşiktaş - BB Erzurumspor maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da! Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği BB Erzurumspor'u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor'un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı.

Beşiktaş'tan 12 puanlık galibiyet

 

 

Beşiktaş - BB Erzurumspor maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da! Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği BB Erzurumspor'u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor'un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı! Goller; Aboubakar (2),Nkoudou ve Vida'dan geldi. Öte yandan BB Erzurumspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 mağlup etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle tamamlandı. Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda 10 dakikada içerisinde bulduğu 4 golle farklı bir galibiyete imza attı.

59. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun Necip Uysal'a yaptığı faulün ardından hakem beyaz noktayı gösterirken penaltıyı gole çeviren Aboubakar skoru 1-0'a getirdi. Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra rakibini eksik yakalayan Beşiktaş'ta Mensah'ın 'Al da at' dercesine verdiği pasta topla buluşan Nkoudou farkı 2'ye çıkardı.

Dakikalar 69'a geldiğinde Domagoj Vida harika bir gol atarak skoru 3-0'a getirdi. Sağ kanattan açılan ortaya ön direkte hareketlenen Vida zıplayarak topa topuğuyla şık bir vuruş yaptı ve sezonun en güzel gollerinden birini kaydetti. Beşiktaş bu golden sadece 2 dakika sonra Atiba'nın pasında rakip fileleri havalandıran Aboubakar ile bir gol daha buldu ve skor 4-0'a geldi.

İki takım da kalan dakikalarda gol bulamayınca mücadele Beşiktaş'ın 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Beşiktaş 22 puana yükseldi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor'un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı. BB Erzurumspor ise teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı ve 9 puanla son sırada yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar