Beşiktaş'ta Önder Karaveli için son karar 5 Ocak’ta verilecek!

Beşiktaş'ta Önder Karaveli için son karar 5 Ocak’ta verilecek!
Beşiktaş’ın Süper Kupa’da alacağı sonuç, teknik adam seçiminde belirleyici olacak. Siyah beyazlılar, Katar’daki maçta Antalyaspor’u yenip Süper Kupa’yı kazanırsa, Önder Karaveli en azından sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine devam edecek.

Önder Karaveli için son karar...

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, Önder Karaveli yönetimindeki ilk yenilgisini önceki gün Konya deplasmanında alan Beşiktaş’ta yönetim kurulu dün bir toplantı yaparak, takımın son durumunu değerlendirdi ve teknik direktör konusunu görüştü.

Başkan Ahmet Nur Çebi dahil yönetimin büyük bölümü Karaveli’nin takımın başında kalıp kalmayacağına karar vermek için TFF Süper Kupa maçını bekleme yönünde görüş birliğine vardı.

Siyah beyazlı takım, 5 Ocak’ta Katar’ın başkenti Doha’da Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmayı kazanıp Süper Kupa’yı alırsa, Karaveli en azından sezon sonuna dek görevine devam edecek.

Beşiktaş’ın ligin ikinci yarısında göstereceği performansa göre de gelecek sezon Önder Karaveli ile mi yoksa başka bir teknik direktörle mi anlaşma yapılacağına karar verilecek. Siyah beyazlıların yönetim kurulunun dünkü toplantısında, ocak ayındaki ara transfer döneminde neler yapılacağı konusunda da görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar