Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu

Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu
Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın yeni başkanı olarak seçildi.

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Beşiktaş'ın 34. başkanı, kullanılan 8529 oyun 5009'unu alan Ahmet Nur Çebi oldu. Serdal Adalı 2983 oy alırken, Hürser Tekinoktay ise 537 üye tarafından tercih edildi.

Çebi, 20 sandığın tamamında da birinci çıktı. Ahmet Nur Çebi, en fazla oyu 375 ile 13. sandıkta elde etti. Çebi, en yakın rakibi Adalı'ya 2 bin 26 oy fark attı.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN LİSTESİ

Asıl üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay

Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR

Trabzon'da 1959 yılında doğan Ahmet Nur Çebi, 1978 yılında TED Karabük Koleji'nden, 1983 yılında ise Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesi'nden mezun oldu.

Ahmet Nur Çebi, Kaptan Demir Çelik, Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri Yönetim Kurulu Başkan ve Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir.

Ahmet Nur Çebi, 2012'de Fikret Orman'ın başkan seçilmesiyle 2019 yılına kadar yöneticilik yaptı.

Çebi, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar