Beşiktaş'ın transfer raporu ortaya çıktı: Şenol Güneş kimleri takıma istiyor

Beşiktaş'ın transfer raporu ortaya çıktı: Şenol Güneş kimleri takıma istiyor
Şenol Güneş'in gelecek sezon için kadrosunda düşündüğü ve transfer etmek istediği isimler ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig’i 3. Sırada bitiren Beşiktaş’ta, gelecek sezon için kollar sıvandı.

Lig’in yarı döneminde Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle yeni bir ivme kazanan ve bu ivmeyi yükseltmek isteyen Siyah beyazlıların transfer hedefleri yavaş yavaş gelmeye başladı.

Geçmişte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Transferini bitirmeden oyuncu ismi açıklanmayacak" demişti.

Ancak Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, Şenol Güneş'in de istediği ve takip ettiği transfer hedeflerinin kim olduğu ortaya çıktı.

İşte o 5 isim:

1 - STOPERE AMARTEY-MUJAKiC

Kartal’ın stoper için gündeminde iki isim var. Ankaragücü forması giyen ve ligi tanıyan Nihad Mujakic için başkent ekibi ile temasa geçildi. Leicester City ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki Daniel Amartey de bonservisinin elinde olması nedeniyle öne çıkıyor.

2 - ÖNLiBERO GEOFFREY KONDOGBiA

Atletico Madrid’de özellikle sezonun ikinci yarısında kadroya girmekte zorlanan Geoffrey Kondogbia merkez orta saha ve stoper olarak da görev yapabiliyor. La Liga ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kondogbia’nın durumunu araştıran siyah beyazlılar Fransa doğumlu Orta Afrikalı futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışıyor.

3 - 10 NUMARA MANUEL LANZiNi

Beşiktaş, West Ham ile sözleşmesi sona eren Manuel Lanzini ile temasa geçti. Premier Lig’de geçen yıl sadece 10 maça çıkan Arjantinli futbolcu, Konferans Ligi’nde ise 9 maçta 2 gol, 1 asistle şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.

4 - SOL KANAT ANTE REBiC

Beşiktaş’ın Milan’lı Hırvat futbolcuya olan ilgisi İtalyan basınında da yer bulmaya başladı. Hatta La Gazetta dello Sport siyah beyazlıların İtalyan devine kiralama teklifinde bulunduğunu ancak Milan’ın 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Rebic’i 4-5 milyon Euro bonservisle satmak istediğini yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar