Kartal golcüsüne kavuşuyor

Kartal golcüsüne kavuşuyor
Wout Weghorst ile her konuda anlaşan Beşiktaş, oyuncunun sözleşmesine satın alma opsiyonu ekletmek için uğraşıyor. Burnley ile temaslarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, Hollandalı yıldızı saatler içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş''ın renklerine bağlamak için yoğun çaba harcadığı Wout Weghorst transferinde sona gelindi... Kara Kartal, Hollandalı forvetin İstanbul’a gelişi için artık son saatler sayıyor.

Yıldız futbolcuyla garanti ücret, maç başı artı bonuslar olmak üzere ortalama 3.2 milyon Euro''luk maliyete anlaşmaya varan siyah beyazlı yönetim, Burnley’yle de düşük bir bedel karşılığında oyuncuyu kiralamak için el sıkışmıştı. Son süreçte Beşiktaş’ın, Ada kulübünden sözleşmeye satın alma opsiyonu eklenmesi için talepte bulunduğu ve bu konuda pazarlıkların devam ettiği bildirildi. Yönetimin, Burnley’le bu rakam konusunda ortak bir noktada buluşması sonrasında Weghorst, İstanbul’a gelecek ve Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Transferin, saatler içerisinde bitmesi bekleniyor.

BAŞKAN ÇEBİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilk olarak forvet transferini bitirmek istediklerini söylemişti. Çebi, 3 gün önce konuşmasında, “Wout Weghorst transferinin çok uzayacağını sanmıyorum. 2-3 gün içinde bitmesi lazım. Kararı olumlu gözüküyor, şu anda kulübüyle uğraşıyoruz. Muleka da listemizdeki isimlerden bir tanesi ama Weghorst şu anda daha önde ve önceliğimiz onda. Cenk için kapımız her zaman açık. Her zaman için çözebileceğimiz bir konu olarak gözüküyor. Kendisi de istekli ama her şeyin bir ’aması’ var” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar