Beşiktaş'ın 10 kişi bitirdiği maçta 6 gol atıldı...

Beşiktaş'ın 10 kişi bitirdiği maçta 6 gol atıldı...
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Corendon Alanyaspor, Beşiktaş’ı konuk etti. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının sonunda ise taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Beşiktaş, Süper Lig''in 2. haftasında Alanyaspor''la deplasmanda karşılaştı. Alanya Oba Stadı''nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında N''Koudou''nun golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 20. dakikada Salih Uçan''ın ve 31. dakikada penaltıdan Ghezzal''ın attığı gollerle farkı 3''e çıkardı.

Beşiktaş''ta 15. dakikada sarı kart gören Emrecan Uzunhan, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Alanyaspor''da Efkan Bekiroğlu 45+3. dakikada attığı golle ilk yarının skorunu ilan etti: 1-3

İkinci yarıya başlarken Ghezzal, N''Koudou ve Salih''i oyundan çıkartan Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael; Montero, Necip ve Boyd''u oyuna alarak daha defansif bir anlayış sergileyeceğinin sinyallerini verdi.

Alanyaspor''un kontrolünde geçen ikinci yarının 81. dakikasında Romain Saiss ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi ve farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Alanyaspor penaltı kazandı. Akdeniz ekibinde topun başına geçen Candeias, 90+3. dakikada vuruşu gole çevirdi maçta eşitliği sağladı.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmadı ve maç 3-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından iki takım da puanını 4''e yükseltti.

Süper Lig''in 3. haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak, Alanyaspor ise Sivasspor''a konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada sağ taraftan Ghezzal''ın kullandığı kornerde arka direkte Weghorst topu içeriye çıkardı. N''Koudou''nun gelişine vurduğu meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

21. dakikada sağ kanattan Ghezzal''ın çıkardığı pasla ceza sahasına giren Salih Uçan''ın sağ çaprazdan çektiği şut kalecinin sağından ağlarla buluştu. 0-2

30. dakikada N''Koudou soldan ceza sahasına girerek yerden pasını çıkardı. Ghezzal, Alanyasporlu futbolcu Targhalline''nın müdehalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi.

31. dakikada beyaz noktanın başına gelen Ghezzal fileleri havalandırarak farkı 3''e çıkardı. 0-3

37. dakikada Emrecan Uzunhan''ın Zinedine Ferhat''a yaptığı mücadeleyi hakem Yasin Kol sarı kart olarak değerlendirdi. Sarı kartı bulunan Emrecan Uzunhan, gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

45+3. dakikada Beşiktaş''ta Gedson Fernandes, Alanyaspor''dan Targhalline''ye ceza sahası önünde faul yaptı. Alanyaspor''un kazandığı ceza sahası önündeki serbest vuruş için topun başına Efkan Bekiroğlu geçti. Direkt kaleyi düşünen Efkan''ın şutu fileleri havalandırdı. 1-3

81'' GOL! Alanyaspor farkı 1''e indiren golü buluyor.Gol (KK) - Romain Saïss

90'' GOL! 90+2''de Alanyasporlu Candeias, penaltı vuruşunda hata yapmadı ve takımı adına beraberliği getiren golü kaydetti.Gol - Daniel Candeias

"MAÇI BİZ VERDİK"

Siyah-beyazlılar ilk yarım saatte 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, şu ifadeleri kullandı:

"Maça iyi başladık. Kontrol bizdeydi. Daha sonrasında gereksiz bir disiplin konusu oldu. Geçen hafta 1 kırmızı kart, bu hafta 1 kırmızı kart, bu kabul edilemez bir durum. Kulüp olarak disiplin konusunda bir şeyler yapmamız gerekiyor.

Açıkçası maçı biz verdik. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık. Kendi kalemize attığımız gol ve penaltıyla...

Yaptığımız 2 değişiklik taktik, 1 değişiklik ise sakatlıktan dolayıydı. Ghezzal sakatlıktan dolayı çıktı. İkinci yarıda daha taze oyunculara ihtiyaç duyduk. Merkezi tutup gelen ortaları engellemek yapmaya çalıştığımız şeydi. İkinci golü yiyene kadar bunu çok iyi yaptık. Çok üzgünüz."

EMRECAN UZUNHAN BEŞİKTAŞ KARİYERİNE KIRMIZI KARTLA BAŞLADI

Emrecan Uzunhan, Beşiktaş kariyerine kırmızı kartla başladı. Süper Lig''in 2. hafta maçında Alanyaspor''a konuk olan Beşiktaş''ta karşılaşmaya ilk 11''de başlayan yeni transfer Emrecan Uzunhan, 37. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında sarı kart gören Emrecan, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Emrecan Uzunhan kariyerindeki ilk kez kırmızı kart gördü. 21 yaşındaki oyuncu böylelikle Beşiktaş kariyerine kırmızı kartla başlamış oldu.

TAKIMLARIN MAÇ KADROLARI

Alanyaspor: Yusuf, Furkan, Fer, Ferhat, Efkan, Eduardo, Targhalline, Fatih, Candeias, Balkovec, Tayfur

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Emrecan, Saiss, Masuaku; Berkay, Gedson, Salih; Ghezzal, N''Koudou, Weghorst

ALANYASPOR İLE BEŞİKTAŞ 13. RANDEVUDA

İki takım ligde bugüne dek 12 kez karşı karşıya gelirken, bunların 9''unu Beşiktaş kazandı.

Taraflar arasında sadece bir maç berabere tamamlanırken, Alanyaspor ise rakibine 2 kez üstünlük kurabildi.

Siyah-beyazlı takım oynanan 12 maçta 25 gol atarken, Alanyaspor ise fileleri 10 kez havalandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar