Beşiktaş şokta! Eksik sayısı 11 oldu

Beşiktaş şokta! Eksik sayısı 11 oldu
Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak Beşiktaş'a bir şok da Francisco Montero'dan geldi. İzmir deplasmanına 10 eksikle gidecek olan siyah-beyazlılarda eksik sayısı 11'e çıktı.

Beşiktaş, Montero'nun hastalanması üzerine Altay maç kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak Beşiktaş'a bir şok da Francisco Montero'dan geldi. İzmir deplasmanına 10 eksikle giden Siyah-Beyazlılarda İspanyol stoper hastalandı ve kadrodan çıkarıldı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Francisco Montero, üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Futbol Takımımızın Altay maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır" ifadeleri yer aldı.
Francisco Montero'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Batshuayi, Ghezzal, Larin, Welinton, Vida, N’Koudou, Teixeira, Mehmet Topal ve Necip ve kırmızı kart cezalısı Rosier, Altay karşısında  forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Altay karşısında kadro sıkıntısı var. Sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ın Altay karşısında defans dörtlüsü değişecek.

Sol bekte Rıdvan, sağ bekte ise N'Sakala'nın görev alması bekleniyor. Son olarak Montero'nun kadrodan çıkarılmasıyla birlikte ortada Atiba ve Salih Uçan'ın görev yapması bekleniyor. Savunma dörtlüsünün önünde ise Josef De Souza görev alacak.
Orta sahada ise merkezde Pjanic ve Oğuzhan görev yapacak. Kanatlarda ise Umut Meraş ve Gökhan Töre görev alacak. Forvette ise Kenan Karaman'ın görev yapması bekleniyor. Kenan Karaman'ın olası bir sakatlığında oyuna girebilecek tek isim ise Güven Yalçın. Orta alanda bir futbolcunun sakatlanması durumunda ise oyuna girebilecek tek isim ise Can Bozdoğan (Merkez orta saha) bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Ersin, Rıdvan, N'Sakala, Salih Uçan, Atiba, Josef de Souza, Oğuzhan, Pjanic, Gökhan Töre, Umut Meraş, Kenan Karaman.

Yedekler: Mert Günok, Güven Yalçın, Can Bozdoğan, Atakan Üner

EKSİKLER

Batshuayi
Ghezzal
Vida
Teixeira
N'Koudou
Necip Uysal
Mehmet Topal
Rosier
Welinton
Larin
Montero

KADRODA SADECE 15 KİŞİ KALDI

16 futbolcuyla İzmir'e giden Beşiktaş'ta oynayabilir durumda 15 futbolcu kaldı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar