Beşiktaş eski oyuncusuyla anlaşmaya çok yakın

Beşiktaş eski oyuncusuyla anlaşmaya çok yakın
Beşiktaş'ın Antalya Kampında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dünya kupası nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekipte bir diğer çalışma konusu ise transferler. Ara transfer döneminde Şenol Güneş'in verdiği rapora göre takıma eklemeler yapmak isteyen Ahmet Nur Çebi, sol bek için eski Beşiktaşlı yıldız ile görüşme halinde.

Sezona Valérien Ismaël yönetiminde başlayan siyah-beyazlılarda üst üste gelen başarısız sonuçların ardından Fransız teknik adamla yollar ayrılmış ve yerine tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş getirilmişti. Takımın başında yalnızca 2 maça çıkan Güneş, dünya kupası nedeniyle liglere verilen arada takıma kendi futbol mentalitesini aşılamak istiyor. Eski sistemdeki pek çok oyuncuyu kadroda düşünmeyen Şenol Güneş''in acil olarak takviye yapılmasını istediği mevkilerden biri de sol bek. Arthur Masuaku''nun performansını yeterli bulmayan Güneş, Fatih Karagümrük''ten geçtiğimiz günlerde ayrılan milli oyuncu Caner Erkin''e yeşil ışık yaktı. 



2017-2018 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi''nde grup aşamasından lider çıkan takımın değişmez parçalarından biri olan ve Beşiktaş ile bir şampiyonluk yaşayan Caner Erkin, A Spor''dan Sercan Dikme''nin yaptığı habere göre yeniden Beşiktaş''a imza atmaya oldukça yakın. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar