Berk Oktay paylaşımıyla yürekleri dağladı

Berk Oktay paylaşımıyla yürekleri dağladı
Ünlü oyuncu Berk Oktay Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’yle (UCİM) Kahramanmaraş merkezli depremden en fazla yıkımı olduğu Hatay’a gitti.

Eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ve meslektaşlarıyla deprem bölgesi Hatay’a giden Berk Oktay’ın sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı. Çadır kentleri dolaşan yakışıklı oyuncu, depremzede çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak zaman geçirdi.

“KELİMELERE SIĞDIRAMADIKLARIM”

Depremzedelere moral veren Oktay, Instagram hesabından fotoğrafları paylaştı. Oktay "Dokunmak... Acıyı, sevgiyi ve umudu paylaşmak... Küçücük çocuğun, ''sen bir şey yemedin aç kalma'' diyip elindekini uzatmasının karşısında küçülmek... Enkazda üç gün kalıp oğluyla çıkmayı başaran ama eşi ve diğer evladını kaybeden babanın takamülü karşısında konuşamamak... Elinden geldiğince destek olmaya gittiğin çadırda ki teyzenin seni ağarlamaya çalışmasıyla Anadolu''yu ciğerine kadar hissetmek... Kahraman Mehmetçiğin yüreğiyle ısınmak... Ve kelimelere sığdıramadıklarım... Bir çift gözü gülümsetebilmek için, tek bir yüreği ısıtabilmek için gidin... Sarılın... Biz bırakmıyacağız. Hiç bırakmayın" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar