Berk Hacıgüzeller kimdir? Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kaç yaşında, nereli?

Berk Hacıgüzeller kimdir? Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayları belli olmaya devam ediyor. Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Peki Berk Hacıgüzeller kimdir? Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kaç yaşında, nereli?

Berk Hacıgüzeller kimdir?

Yerel seçimlerde neredeyse bütün partiler İstanbul'dan aday çıkardı. Son olarak Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkanı olarak Berk Hacıgüzelleri açıkladı. Peki Berk Hacıgüzeller kimdir? Memleket Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kaç yaşında, nereli?

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da doğan Berk Hacıgüzeller, eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde başladı ve İşletme Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi'nde "Yönetim ve Organizasyon" alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. Uluslararası alanda da kendini geliştirmek amacıyla Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmalarını tamamladı.

İş hayatına Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başlayarak uluslararası denetim ve yönetim prensipleri çerçevesinde kamu ve özel sektör kurumlarında denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri gibi üst düzey görevlerde bulundu.

Şu anda serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olup, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisi olarak görev yapıyor. Aynı zamanda 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimleri ve üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersi vermektedir.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olan Berk Hacıgüzeller, 2012-2018 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Evli olan Hacıgüzeller'in bir çocuğu bulunmaktadır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar